Δημοφιλής στην Ευρώπη η νέα τεχνική του Μάριου Βαλσάμη

Στο ιατρείο μας ασχολούμαστε από το 1997 αποκλειστικά με τις παθήσεις των φλεβών.Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εφαρμόσει πολλές πρωτοποριακές τεχνικές θεραπείας των φλεβών.

Μερικές από αυτές έχουν αναπτυχθεί από εμάς τους ίδιους προσωπικά και έχουν αναγνωριστεί διεθνώς.

Φλεβολόγοι από την Ευρώπη και τη Τουρκία έρχονται στο ιατρείο μας για να παρακολουθήσουν τις διάφορες τεχνικές μας στη Σκληροθεραπεία των φλεβών για τις ευρυαγγειες.

Η τελευταία μας τεχνική έχει γίνει ιδιαιτερα δημοφιλής στην Ευρώπη και αφορά την βελτίωση των διεσταλμένων αντιαισθητικών φλεβών στα γυναικεία χέρια.

Αρκετά χρόνια μας προσκαλούν σε διεθνή συνέδρια αισθητικής για να παρουσιάσουμε την μέθοδο μας, αλλά το 2014 η διάκρισή μας ήταν πολύ σημαντική.

Τον Δεκέμβριο του 2014 η Γαλλική Φλεβολογική Εταιρεία προσκάλεσε τον Μάριο Βαλσάμη στο ετήσιο συνέδριό της στο Παρίσι, για να παρουσιάσει την προσωπική του μεθοδο που έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει και αφορά τις διεσταλμένες, αντιαισθητικές φλέβες στα γυναικεία χέρια.

Αμέσως μετά, τον Μάρτιο του 2015, η Ιταλική Φλεβολογική Εταιρεία επίσης προσκάλεσε τον Μάριο Βαλσάμη για τον ίδιο λόγο στο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Σκληροθεραπείας, στη Μπολόνια.

Η διάκριση του ιατρείου μας και του ιατρού προσωπικά ήταν πολύ σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική.

Η τεχνική μας είχε ιδιαίτερη απήχηση στους φλεβολόγους της ευρώπης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ιταλική Φλεβολογική Εταιρεία να προσκαλέσει ξανά τον Μάριο Βαλσάμη τον Φεβρουάριο του 2016 στη Μπολόνια για να παρουσιάσει την ίδια τεχνική.

Αυτή την φορά εκτός από ομιλητές, είμασταν και διοργανωτές σε Στογγυλό Τραπέζι, με θεμά την αισθητική θεραπεία των φλεβών των χεριών και με Πρόεδρους τον Μάριο Βαλσάμη και τον Πρόεδρο της Ιταλικής Φλεβολογικής Εταιρείας Dr Alessandro Frullini.

Η τεχνική μας έχει αρχίσει πλέον να γίνεται παγκόσμια γνωστή.

Τιμητική πρόσκληση του Μάριου Βαλσάμη στην Ευρώπη, για να παρουσιάσει την προσωπική του τεχνική.

Η Ιταλική φλεβολογική εταιρεία στο ετήσιο διεθνές συνεδριο της στη Μπολόνια, τον Μάρτιο του 2015, μας προσκάλεσε να παρουσιάσουμε την τεχνική μας στη θεραπεία των ευρυαγγειών των κάτω άκρων με σκληρυντικές ενέσεις.

Αντί για ομιλία, το προεδρείο του συνεδρείου αποφάσισε να εφαρμόσουμε τη τεχνική μας ζωντανά σε ιταλούς ασθενείς σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Ο Μάριος Βαλσάμης έκανε τις θεραπείες σε ασθενείς και το ακροατήριο παρακολουθούσε από ειδικές βιντεοκάμερες και έθετε τις ερωτήσεις του την ώρα της θεραπείας.

Η απήχηση ήταν εντυπωσιακή και η τιμή για τον ιατρό και το ιατρείο ιδιαίτερα μεγάλη.

Τιμητική πρόσκληση του Μάριου Βαλσάμη στην Ιταλία, για να συμμετέχει, σε panel ειδικών φλεβολόγων.

Η Ιταλική φλεβολογική εταιρεία στο ετήσιο διεθνές συνέδριο της στη Μπολόνια, τον Μάρτιο του 2015, μας προσκάλεσε να συμμετέχουμε σε panel ειδικών φλεβολόγων (Ask the experts) για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις του ακροατηρίου σε εξειδικευμένα θέματα φλεβολογίας.