ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1η επίσκεψη

Η πρώτη σας επίσκεψη στο ιατρείο είναι πολύ σημαντική και θα διαθέσουμε όλον τον απαραίτητο χρόνο να σας ακούσουμε, να σας εξετάσουμε και να συζητήσουμε το πρόβλημά σας.

Εξατομικευμένη Θεραπεία

Η φλεβική νόσος σε κάθε άτομο εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο. Η εμφάνιση του φλεβικού προβλήματος στο καθένα μας είναι μοναδική, όπως και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Έτσι ο θεραπευτικός σχεδιασμός εξατομικεύεται αποκλειστικά για κάθε ασθενή.

Κλινική Εξέταση

Στη πρώτη επίσκεψη γίνεται λεπτομερής κλινική εξέταση από τον ιατρό με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων υπερηχογραφίας φλεβών (Triplex) πού έχουμε στα ιατρεία μας, με σκοπό να εντοπιστούν οι φλέβες που ανεπαρκούν και να χαρτογραφηθεί με λεπτομέρεια το φλεβικό σας σύστημα στα κάτω άκρα.

Επιλογή Θεραπείας

Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση του προβλήματος μεταξύ ιατρού και ασθενή, αναλύονται όλες οι θεραπευτικές επιλογές (που συχνά είναι αρκετές) και αποφασίζεται από κοινού η θεραπεία που θα εφαρμοστεί. Με το τρόπο αυτό θα μπορέσετε να διαλέξετε το τύπο της θεραπείας που ταιριάζει περισσότερο στις προσδοκίες σας, στον τύπο σας και στον τρόπο ζωής σας.

Αντιμετώπιση Προβλήματος

Από το 1997, εξειδικευόμαστε στις φλεβικές παθήσεις των κάτω άκρων και ασχολούμαστε μόνο με την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των φλεβικών προβλήματων στα πόδια, από τις μικρές αισθητικές λεπτομέρειες ευρυαγγείας, έως τα πιό εκτεταμένα και παραμελημένα προβλήματα μεγάλων κιρσών, χρησιμοποιώντας όλες τις καταξιωμένες σύγχρονες τεχνικές.

• Ιατρείο Κολωνάκι •

Ομήρου 32
Κολωνάκι, Αθήνα, 10672
210 36 24 777

• Ιατρείο Χαλάνδρι •

Εθνικής Αντιστάσεως 84Β
Χαλάνδρι 15231
210 67 55 095