ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

περιλαμβάνει τη ΔΙΑΓΝΩΣΗ και τον

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η πρώτη σας επίσκεψη στο ιατρείο είναι πολύ σημαντική και θα διαθέσουμε όλον τον απαιτούμενο χρόνο να σας ακούσουμε, να σας εξετάσουμε και να συζητήσουμε το φλεβικό σας πρόβλημα και τις λύσεις του.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Η εμφάνιση της φλεβικής νόσου σε κάθε ασθενή εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο και είναι μοναδική, όπως και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η σωστή διάγνωση είναι πολύ σημαντική γιατί θα αναδείξει όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σχεδιάσουμε την ιδανική θεραπεία αποκλειστικά για το πρόβλημα σας.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Στη πρώτη επίσκεψη συζητάμε το ιατρικό και φλεβολογικό σας ιστορικό και γίνεται λεπτομερής κλινική εξέταση του φλεβικού σας προβλήματος από τον ιατρό.

ΕΞΕΤΑΣΗ TRIPLEX

Η διάγνωση ολοκληρώνεται πάντα με αιμοδυναμική μελέτη της φλεβικής κυκλοφορίας στα κάτω άκρα. Γίνεται στα ιατρεία μας με εξειδικευμένα μηχανήματα υπερήχων Triplex. Εντοπίζουμε και μελετάμε όλες τις φλέβες που ανεπαρκούν και χαρτογραφούμε με λεπτομέρεια το φλεβικό σύστημα στα πόδια σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση του προβλήματος  σας με τον ιατρό, αναλύονται όλες οι θεραπευτικές επιλογές (που συχνά είναι αρκετές) και αποφασίζεται από κοινού η θεραπεία που θα εφαρμοστεί.

Επιλέγετε τον τύπο θεραπείας που ταιριάζει περισσότερο στις προσδοκίες σας και στον τρόπο ζωής σας.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Από το 1997 εξειδικευόμαστε στις φλεβικές παθήσεις των κάτω άκρων. Θεραπεύουμε όλα τα φλεβικά προβλήματα, από τους πιο εκτεταμένους και παραμελημένους κιρσούς, μέχρι τις μικρές αισθητικές λεπτομέρειες ευρυαγγείας. Χρησιμοποιούμε όλες τις καταξιωμένες, σύγχρονες και αναίμακτες τεχνικές.