ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΛΕΒΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΛΕΒΟΛΟΓΙΑ

 • Πολλοί ασθενείς όταν αποφασίζουν να θεραπεύσουν τους κιρσούς και άλλα μεγάλα φλεβικά προβλήματα στα πόδια τους, επιθυμούν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
 • Πολλές γυναίκες θεραπεύουν τους κιρσούς στα πόδια τους κυρίως για λόγους αισθητικής.
 • Πολλοί ασθενείς που έχουν ήδη θεραπεύσει φλεβικά προβλήματα στα πόδια τους, επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.
 • Οι διεσταλμένες φλέβες στα γυναικεία χέρια συχνά  δεν μας αρέσουν και προδίδουν την ηλικία της.
 • Ευρυαγγείες, φλεβίδια και μικροί κιρσοί συχνά χαλάνε την εικόνα των ποδιών μας.
 • Μικρά αγγεία και φλεβικές ατέλειες στο σώμα και το πρόσωπό εμφανίζονται συχνά και μας ενοχλούν αισθητικά.

Αισθητική Φλεβολογία είναι ο έμπειρος συνδυασμός εξειδικευμένων Φλεβολογικών θεραπειών και τεχνικών, ώστε κάθε φλεβικό πρόβλημα να θεραπεύεται αποτελεσματικά, πετυχαίνοντας συγχρόνως την καλύτερη αισθητική βελτίωση, χωρίς σημάδια.

Αυτό προϋποθέτει Φλεβολογική εξειδίκευση του ιατρού σε όλες τις τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας των φλεβών και κυρίως στην τεχνική της Σκληροθεραπείας. Για τον λόγο αυτό και από σεβασμό στους ασθενείς μας όλες οι ενέσιμες θεραπείες Σκληροθεραπείας εκτελούνται από τον ιατρό.

Ο κατάλληλος συνδυασμός λοιπόν των Φλεβολογικών τεχνικών και δεξιοτήτων όπως η ιδιαίτερα απαιτητικές τεχνικές της Σκληροθεραπείας και Σκληροθεραπείας Αφρού καθώς και το Laser για κιρσούς, η Κόλλα για κιρσούς, το Φλεβικό Triplex, η Χαρτογράφηση των κιρσών και οι Μικροφλεβεκτομές, καθορίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ασχολούμαστε με την Αισθητική Φλεβολογία από το 1997, με διεθνή αναγνώριση.

Η εμπειρία μας είναι πολύ μεγάλη.

Εμπιστευθείτε μας για ένα αυτονόητα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα!

Ειδικότερα η Σκληροθεραπεία ή Σκληρυντικές ενέσεις είναι η απολύτως απαραίτητη τεχνική που θα ολοκληρώσει το αισθητικό αποτελέσματα σε κάθε φλεβικό πρόβλημα. Εφαρμόζεται μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές και εκτελείται πάντα από τον ίδιο τον ιατρό.

Οι τεχνικές Σκληροθεραπείας είναι: η Υπερηχογραφικά Καθοδηγούμενη Σκληροθεραπεία, η Σκληροθεραπεία Κιρσών και η Μικροσκληροθεραπεία ή Σκληροθεραπεία για ευρυαγγείες.

Η εξοικείωση του ιατρού στις Σκληρυνικές ενέσεις  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλό και ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα στο φλεβικά προβλήματα.

Στα Iατρεία Φλεβικών Παθήσεων Valsamis Veins ο ιατρός  Μάριος Βαλσάμης πραγματοποιεί ο ίδιος προσωπικά τη διάγνωση και όλες τις θεραπείες των φλεβικών προβλημάτων σε κάθε ασθενή του.

ΦΛΕΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Οι εμφανείς φλέβες στο γυναικείο χέρι δείχνουν δυναμισμό και αθλητικό χαρακτήρα.

Το χέρι όμως είναι το πιό εκτεθειμένο μέρος του γυναικείου σώματος μετά το πρόσωπο και συχνά προδίδει την ηλικία της γυναίκας.

Στα ιατρεία ValsamisVeins έχουμε την λύση για το πρόβλημά σας.

 • Σε αρκετές γυναίκες, ιδίως με τη πάροδο της ηλικίας, οι φλέβες στο χέρι διαστέλονται και γίνονται περισσότερο εμφανείς και αντιαισθητικές.
 • Με τα χρόνια, το δέρμα και το κολλαγόνο στα χέρια αδυνατίζουν και λεπταίνουν και οι φλέβες φαίνονται μεγαλύτερες και εντονότερες.
 • Η μακρόχρονη έκθεση στον ήλιο λεπταίνει ακόμα περισσότερο το δέρμα στα χέρια και το πρόβλημα επιδεινώνεται.

Μπορούμε τώρα ανώδυνα, με τη βοήθεια της Αισθητικής Φλεβολογίας και των σκληρυντικών ενέσεων να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημα σας και να μικρύνουμε ή να εξαφανίσουμε τις διογκωμένες φλέβες, ώστε το χέρι σας να δείχνει ομορφότερο.

Οι διεσταλμένες φλέβες στο χέρι είναι πάντα φυσιολογικές και τις αντιμετωπίζουμε μόνο για αισθητικούς λόγους.

Ο Μάριος Βαλσάμης έχει αναπτύξει δική του τεχνική για όμορφα και ασφαλή αποτελέσματα. Έχει προσκληθεί επίσημα σε πολλά διεθνή συνέδρια αισθητικής και φλεβολογίας, για να αναλύσει και να διδάξει την τεχνική αυτή. Έχει επίσης συγγράψει το αντίστοιχο κεφάλαιο σε βιβλίο αισθητικής “Anatomy and Hand Medical Rejuvenation” του γνωστού εκδοτικού οίκου E2e Medical Publishing.

ΦΛΕΒΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Το γυναικείο στήθος έχει φυσιολογικές επιφανειακές φλέβες που μπορεί να φαίνονται αμυδρά. Σε πολύ λευκές και διαφανείς επιδερμίδες οι φλέβες στο στήθος διακρίνονται σχεδόν πάντα και αποτελούν δείγμα γυναικείας ομορφιάς.

Μερικές φλέβες όμως, μπορεί να φαίνονται εντονότερα και χαλάνε την αισθητική του στήθους.

Στα ιατρεία ValsamisVeins έχουμε την λύση γιά το πρόβλημά σας

 • Σε αρκετές γυναίκες με την πάροδο της ηλικίας ορισμένες φλέβες στο στήθος γίνονται περισσότερο εμφανείς και αντιαισθητικές.
 • Οι θηλασμοί διαστέλλουν τις επιφανειακές φλέβες. Ορισμένες θα παραμείνουν διογκωμένες, έντονες και αντιαισθητικές και μετά τους θηλασμούς.
 • Πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος μπορεί να κάνουν ορισμένες φλέβες πολύ εμφανείς και να ενοχλήσουν την αισθητική τους εικόνα.

Μπορούμε τώρα ανώδυνα, με τη βοήθεια της Αισθητικής Φλεβολογίας να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας και να μικρύνουμε ή να εξαφανίσουμε τις αντιαισθητικές φλέβες, ώστε το στήθος σας να δείχνει ομορφότερο.

Οι διεσταλμένες φλέβες στο στήθος, άσχετα με το μέγεθός τους, είναι πάντα φυσιολογικές και τις αντιμετωπίζουμε μόνο για αισθητικούς λόγους.

ΦΛΕΒΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΟ

Σε πολλά σημεία στο κορμό είναι δυνατόν να εμφανιστούν ευρυαγγείες ή μικρές έντονες φλέβες που μας ενοχλούν αισθητικά. Αυτό συμβαίνει πιό συχνά στις λεπτές, λευκές και διαφανείς γυναικείες επιδερμίδες.

Στα ιατρεία ValsamisVeins έχουμε την λύση για το πρόβλημά σας.

Αντιαισθητικές φλέβες στο σώμα βρίσκουμε συχνά στούς ώμους, ψηλά στη πλάτη ή χαμηλά στη μέση, στους γλουτούς, στο θώρακα κάτω από το στήθος ή στο ντεκολτέ, καθώς και στη κοιλιά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε τώρα ανώδυνα, με τη βοήθεια της Αισθητικής Φλεβολογίας να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας και να σας απαλλάξουμε από τις αντιαισθητικές φλέβες

Οι διεσταλμένες  φλέβες στο σώμα, άσχετα με το μέγεθός τους, είναι σχεδόν πάντα φυσιολογικές και τις αντιμετωπίζουμε μόνο για αισθητικούς λόγους.

ΠΕΡΙΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΦΛΕΒΕΣ

Το δέρμα κάτω από το μάτι είναι πολύ λεπτό. Στις γυναίκες ακόμα περισσότερο. Οι φλέβες στο σημείο αυτό μπορεί να διακρίνονται ιδίως όταν έχουμε σωματική ένταση, όταν σκύβουμε και όταν είμαστε κουρασμένοι.

Στα ιατρεία ValsamisVeins έχουμε την λύση για το πρόβλημά σας.

Σε αρκετές γυναίκες με δέρμα ανοιχτού χρώματος, οι φλέβες κάτω από το μάτι φαίνονται περισσότερο και ενοχλούν αισθητικά.

Με τα χρόνια το δέρμα στο πρόσωπο και κάτω από το μάτι λεπταίνει και οι φλέβες διαστέλλονται και φαίνονται περισσότερο. Η γυναίκα τότε, αν και ακόμα νέα, αισθάνεται ότι χάνει την φρεσκάδα της και την λάμψη της.

Μπορούμε τώρα ανώδυνα, με τη βοήθεια της Αισθητικής Φλεβολογίας να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας και να μικρύνουμε τις αντιαισθητικές φλέβες, ώστε το πρόσωπό σας να δείχνει ομορφότερο.

Οι διεσταλμένες φλέβες κάτω και γύρω από το μάτι είναι συνήθως φυσιολογικές και τις αντιμετωπίζουμε μόνο για αισθητικούς λόγους

ΦΛΕΒΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ

Κιρσοί στην περιοχή του αστραγάλου σχεδόν πάντα δημιουργούνται από κεντρικές παθολογικές φλέβες στο πόδι και απαιτούν ειδική διάγνωση και θεραπεία. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστεί το κεντρικό φλεβικό πρόβλημα με Υπερηχογραφικά Καθοδηγούμενη Σκληροθεραπεία ή με Laser για κιρσούς. Κατόπιν η θεραπεία των κιρσών στον αστράγαλο γίνεται είτε με Μικροφλεβεκτομές συγχρόνως με το Laser, είτε στο ιατρείο με Σκληρυντικές ενέσεις.

Οι ευρυαγγείες στην περιοχή του αστραγάλου είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ενοχλούν αισθητικά γυναίκες και άνδρες.

Προσοχή όμως!! Οι ευρυαγγείες γύρω από τον αστράγαλο μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας (Couronne periplantaire – C3 Κλινικό στάδιο φλεβικής νόσου). Στην περίπτωση αυτή αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα είναι δυνατόν να εμφανιστούν επιπλοκές της φλεβικής νόσου. Για τον λόγο αυτό κάθε ασθενής που εμφανίζει ευρυαγγείες και μικρές μπλε φλέβες στον αστράγαλο χρειάζεται εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

Η θεραπεία των ευρυαγγειών στον αστράγαλο γίνεται με την τεχνική της Μικροσκληροθεραπείας ή Σκληρυντικές ενέσεις για ευρυαγγείες.

Η περιοχή του αστραγάλου είναι πολύ ευαίσθητη και η θεραπεία ιδιαίτερα απαιτητική.

Η Αισθητική φλεβολογία μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία της δύσκολης αυτής περιοχής.